Register    Login    Forum    Members   Search    FAQ

Board index » Publiek Forum » Archief » 2014-2015




Reply to topic Post new topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post Posted: Jan 16, 2014 
User avatar
Rising Star
Rank: Rising Star
Joined: Sep 16, 2012
Posts: 162
Offline
Geschiedenis van Ryfari

World of Warcraft; Vanilla periode

Het is 11 februari 2005, buiten is het 7 graden met harde wind stoten en een gevoelens temperatuur van 5 graden. De perfecte dag om binnen te zitten en de nieuwe Blizzard game; World of Warcraft te installeren. Gamers uit Nederland en België kwamen toen voor het eerst in aanraking met World of Warcraft.
http://www.youtube.com/watch?v=dYK_Gqyf48Y

Voor de vanilla leden van Ryfari was het jaar 2005 het jaar waarin ze in contact kwamen met een MMORPG. In die tijd waren MMORPGs nog nieuw. Er waren wel games die gebruikt maakte van Internet of de lan functie denk dan aan games zoals; Ultima online, Diablo, Planetarian en first-person shooters; zoals Quake, Half-Life en Unreal Tournament.

World of Warcraft was iets totaal anders er moest een Guild gevormd worden. Alleen door samen te werken en dan met een vaste groep kon de content wat Blizzard ons had voorgeschoteld optimaal ervaren worden. De eerste 40 lvls had je nog geen beschikking over een mount, er moest dus gelopen worden. In de eerste maanden kwamen de founders van Ryfari elkaar tegen in de quest gebieden. Sommige op hun net verworven mount van 60 % snelheid increase, andere al lopend in Westfall of Stv, Wetlands, Tanaris. (foto’s van oude site) Het samen spelen met Nederlandstalige gamers werd ervaren als een voordeel en al snel was er een vast groepje wat dagelijks met elkaar Azeroth beschermde en onveilig maakte.

Oprichting Ryfari
In de weken voor 8 mrt 2005 werd er veel overlegd tussen de Founders van Ryfari om een Guild te vormen. Er moest een website komen, Teamspeak, regels, structuur, dit alles om toekomstige leden van Ryfari een echte guild aan te bieden.
Op dinsdag 8 mrt 2005 is er besloten met de guild te beginnen met de naam Ryfari. Bij de Founders en oprichting waren Gyou, Hiojia, Mesmere ,Tachyon, Mizuki (huidige Guild Leader), Voulge, Shinning, Thessurna, en nog 2 mystrieuse gamers. (foto’s/sreenies?)
Blizzard bleef patches uitbrengen, Warson Gulch was niet meer de enige PvP battleground, Arathi Basin, Alterac Valey kwamen uit . Alterac Valey heeft voor creatieve oplossingen gezorgd om niet afk te gaan tijdens een BG.
Er was een Wower die tijdens een AV die meestal uren duurde in de Vanilla periode, toch echt even met ze vriendin op familie bezoek moest. Nerd als hij was hij zijn oude telefoon op tril functie gezet en aan ze mouse vast geplakt. En zo elke paar minuten belde zodat ze mouse bewoog en hij niet afk zou gaan in AV. GAME ON!
Voor PvE kamen er meer instances en raids, Blackrock Depths, Molten Core, World Bosses: Azuregos, Doom Lord Kazzak.
Door dit alles speelden er al miljoenen mensen over de hele wereld WoW, Dunemaul was een “high populated” server geworden. Als je op zondag avond wilde inloggen kon je zomaar een que van 100 personen op je inlog screen zien. Dit had als gevolg dat Ryfari Nederlandstalige members bleef werven, en dus groeien.
In de vanilla periode werd het Ryfari Forum en Teamspeak ook al druk bezocht. Zo werd ook het eerste Ryfari event georganiseerd: Last Man Standing in Gurabashi Arena, dit was op 8 Juni 2005. (filmpie Foto’s)
Zo ervaarde Ryfari members dat samen gamen zo veel meer gezelligheid/drama kan geven dan alleen Azeroth ontdekken. Met de hele Guild bij elkaar komen, om dan 40 man in je beeldscherm te hebben die dansen op de brug in Iron Forge om iets aan het vieren. (foto)
Tijdens het grinden van mats voor proffesions, of samen dungeons/(world) PvPuh werd altijd gebruik gemaakt van teamspeak. Dit heeft als gevolg gehad dat ingame en reallife soepeltjes met elkaar verweven ging worden. Zo werden de eerste guildmeetings gepland om het dat beetje extra te geven.
Eind 2005 begon Martin Falch (Maquan, ingame) met het idee om op Dunemaul een ingame film te maken
“Tales of the Past”.
Ingame had hij contact met Belzaphore, Celelse en nog een paar Ryfari leden. Deze leden zagen in dat dit speciaal project zou worden en hebben andere Ryffies kunnen mobiliseren om mee te helpen aan dit mega project. Met als gevolg dat Ryfari deel heeft uitgemaakt van beste ingame Lore movie ooit gemaakt.
(filmpje)

Raiding
Molten Core maakte kennis met Ryfari in September 2005, 40 man Raids, 10 Bosses die het uiterste vergden van de raiders. Een raid boss die de vanilla raiders nog wel herinneren is “Garr”. Dit was een Boss die goede samenwerking eiste van het 40 man sterke raid team. Door samen te werken en uitstekende raidleading van Tzen heeft Ryfari met bloed zweet en tranen de klus geklaard daar in Blackrock Mounten.
In deze periode zijn voor de Ryfari Lore legendes ontstaan. Tzen met ze uitstekende Raidleading. (filmpie hier) EddieV die met ze paladin Azeroth onveilig maakte voor de Horde (filmpje hier), Duckie in de Guild chat, Anthascus met ze Anathema staf. Pompei warrior tank, Imba healing van Ezhno, Anorian die door de 5 minuten duren de pala bufs maar bleef buffen, en buffen, en buffen, en buffen, en buffen.
Januarie 2006 werd Ragnaros gedownd (filmpie/foto).
Ondertussen was er een race aan de gang om de Gate van Ahn’Qiraj te openen. Op het continent Kalimdor lag in het zuiden het gebied Silithus. Daar werd met patch 1.9 http://www.youtube.com/watch?v=8jUI4J2dhh8 de poort geopend. Dit doordat WoW Realm “Medivh” als eerste alle benodigdheden bij elkaar heeft gegrind, hier zijn weken over heen gegaan.
Er moest samen gewerkt worden met de hele server, Quests, Bosses, heel veel Cloth inleveren. Ryfari heeft hier een grote bijdrage aangeleverd. Het aanwezig zijn bij het openen was een epische ervaring. (filmpje)

War
Blackfury een Horde Guild op Dunemaul had Ryfari uit gedaagd voor een battle bij de brug van Wetlands naar Arathi Basin.
Tzen en Voulge stonden op de brug /salute naar de Leaders van Blackfury met achter hun 40 hongerige Ryfari members. Klaar om ze te laten zien waar hun plek is in Azeroth
Ryfari ownden ze bigtime! (filmpje)

Voortgang
Ondertussen was Ryfari op Dunemaul een gevestigde orde, werkten samen met andere guilds, members aantal bleef stabiel, raiden PvP alles werd met volle overgave gedaan.
Nefarian gedownd Juni 2006.
Filmpie, foto)
Aan het einde van Molten Core werd er een Guild meeting georganiseerd. De Guildmeeting was in Beaxum: schieten met echte geweren en pistolen, kampvuur, jajaja. Mensen bleven slapen was mega gezellig hier een aantal leden die er toen waren: Tachion, Mokkel, Tzen,Dusk, Baronsergir, Locutis (als lvl 47 daar), Mizuki, Ezhno, Grimson, Thessurna, Ediev, Duckie, Celelse, Gigant, Kcsnake, Reddorian,Belzaphore, Antacus, en nog vele meer. Het vergeten stereo setje wat in de oude schuur stond werd gretig gebruik van gemaakt, het was een gezellig meeting waar bij het kampvuur de ervaringen RL werden gedeeld. (foto’s? als ze er zijn ? ieder geval een post of zo )
Dit was één van de eerste grote Guild meetings die Ryfari jaarlijks wel 2 maal houd.


In 2006 kwamen er veel nieuwe members bij er was een groot verschil tussen de skills van de leden van Ryfari. Het officersteam wisselde van members en raidleaders waren al ruim een jaar al hun vrije tijd in het spel aan stoppen, dit begon ze tol te eisen.
In Januari 2007 kwam de eerste expansion uit “The Burning Crusade” Raidleaders en Core members stopten met spelen van WoW. Maar Ryfari bestond niet alleen uit de Core members, Ryfari was nu echt een Guild, dat members stopten deerde Ryfari niet het Ryfari gevoel en vibe waren nu echt geworteld in vele Nederlandstalige leden.



Geschiedenis van Ryfari
World of Warcraft; Vanilla periode
Het is 11 februari 2005, buiten is het 7 graden met harde wind stoten en een gevoelstemperatuur van 5 graden. De perfecte dag om binnen te zitten en de nieuwe Blizzard game; World of Warcraft te installeren. Gamers uit Nederland en België komen voor het eerst in aanraking met World of Warcraft.
http://www.youtube.com/watch?v=dYK_Gqyf48Y
Voor de vanilla-leden van Ryfari was het jaar 2005 het jaar waarin ze in contact kwamen met een MMORPG. In die tijd waren MMORPG’s nog nieuw. Er waren wel games die gebruikt maakten van Internet of de lan-functie. Denk dan aan games zoals: Ultima online, Diablo, Planetarian en first-person shooters; zoals Quake, Half-Life enUnreal Tournament.
World of Warcraft was iets totaal anders. Er moest een Guild gevormd worden. Alleen door samen te werken met een (vaste) groep kon de content die Blizzard ons had voorgeschoteld optimaal ervaren worden. De eerste 40 lvlshad je nog geen beschikking over een mount, er moest dus gelopen worden. In de eerste maanden kwamen defounders van Ryfari elkaar tegen in de quest-gebieden. Sommigen op hun net verworven mount met 60 % snelheid-increase, anderen al lopend in Westfall of Stv, Wetlands, Tanaris. (foto’s van oude site) Het samen spelen met Nederlandstalige gamers werd ervaren als een voordeel en al snel was er een vast groepje dat dagelijks met elkaar Azeroth beschermde en onveilig maakte.
Oprichting Ryfari
In de weken voor 8 mrt 2005 werd er veel overlegd tussen de Founders van Ryfari om een Guild te vormen. Er moest een website komen, Teamspeak, regels, structuur. Dit alles om toekomstige leden van Ryfari een echte guildte kunnen bieden.
Op dinsdag 8 mrt 2005 is er besloten met de guild te beginnen onder de naam Ryfari. Onder de Foundersbevonden zich: Gyou, Hiojia, Mesmere ,Tachyon, Mizuki (huidige Guild Leader), Voulge, Shinning, Thessurna, en nog 2 mystrieuse gamers. (foto’s/sreenies?)
Blizzard bleef patches uitbrengen, Warson Gulch was niet meer de enige PvP battleground, Arathi Basin en AlteracValey kwamen uit . Alterac Valey heeft voor creatieve oplossingen gezorgd om niet afk te gaan tijdens een BG.
Er was een Wower die tijdens een AV, die meestal uren duurde in de Vanilla periode, toch echt even met z’n vriendin op familie bezoek moest. Nerd als hij was. had hij zijn oude telefoon op tril functie gezet en aan z’nmouse vast geplakt. En zo elke paar minuten belde zodat z’n mouse bewoog en hij niet afk zou gaan in AV. GAME ON!
Voor PvE kamen er meer instances en raids, Blackrock Depths en Molten Core, World Bosses: Azuregos en Doom Lord Kazzak.
Door dit alles speelden er al miljoenen mensen over de hele wereld WoW. Dunemaul was een “high populated” server geworden. Als je op zondagavond wilde inloggen kon je zomaar een queue van 100 personen op jeinlogscreen zien. Dit had als gevolg dat Ryfari Nederlandstalige members bleef werven, en dus groeien.
In de vanilla periode werd het Ryfari-Forum en Teamspeak ook al druk bezocht. Zo werd ook het eerste Ryfari-event georganiseerd: Last Man Standing in Gurabashi Arena, dit was op 8 Juni 2005. (filmpie Foto’s)
Zo ervaarden Ryfari members dat samen gamen zo veel meer gezelligheid/drama kon geven dan alleen Azerothontdekken. Met de hele Guild bij elkaar komen, om dan 40 man in je beeldscherm te hebben die dansen op de brug in Iron Forge om iets aan het vieren. (foto)
Tijdens het grinden van mats voor proffesions, of samen dungeons/(world) PvP werd altijd gebruik gemaakt vanteamspeak. Dit heeft als gevolg gehad dat ingame en reallife soepeltjes met elkaar verweven gingen worden. Zo werden de eerste guildmeetings gepland om het dat beetje extra te geven.
Eind 2005 begon Martin “Voulge” (Maquan, ingame) met het idee om op Dunemaul een ingame film te maken
“Tales of the Past”.
Ingame had hij contact met Belzaphore, Celelse en nog een paar Ryfari leden. Deze leden realiseerden zich dat dit een speciaal project zou worden en hebben andere Ryffies kunnen mobiliseren om mee te helpen aan dit mega project. Met als gevolg dat Ryfari deel heeft uitgemaakt van de beste ingame Lore movie ooit gemaakt.
(filmpje)
Raiding
Molten Core maakte kennis met Ryfari in September 2005, 40-man Raids, 10 Bosses die het uiterste vergden van de raiders. Een raidboss die de vanilla raiders nog wel herinneren is “Garr”. Dit was een Boss die een goede samenwerking vereiste van het 40-man sterke raidteam. Door samen te werken en uitstekende raidleading vanTzen heeft Ryfari met bloed zweet en tranen de klus geklaard daar in Blackrock Mountain.
In deze periode zijn voor de Ryfari Lore legendes ontstaan. Tzen met zijn uitstekende Raidleading. (filmpie hier) EddieV die met zijn paladin Azeroth onveilig maakte voor de Horde (filmpje hier), Duckie in de Guild chat,Anthascus met z’n Anathema staf. Pompei warrior tank, Imba healing van Ezhno, Anorian die door de 5 minuten durende pala buffs maar bleef buffen, en buffen, en buffen, en buffen, en buffen.
In Januari 2006 werd Ragnaros gedownd (filmpie/foto).
Ondertussen was er een race aan de gang om de Gate van Ahn’Qiraj te openen. Op het continent Kalimdor lag in het zuiden het gebied Silithus. Daar werd met patch 1.9 http://www.youtube.com/watch?v=8jUI4J2dhh8 de poort geopend. Dit doordat WoW Realm “Medivh” als eerste alle benodigdheden bij elkaar heeft gegrind, hier zijn weken over heen gegaan.
Er moest samengewerkt worden met de hele server, Quests, Bosses, heel veel Cloth inleveren. Ryfari heeft hier een grote bijdrage aangeleverd. Het aanwezig zijn bij het openen was een epische ervaring. (filmpje)
War
Blackfury een Horde Guild op Dunemaul had Ryfari uitgedaagd voor een battle bij de brug van Wetlands naarArathi Basin.
Tzen en Voulge stonden op de brug en gaven hun /salute naar de Leaders van Blackfury met achter hun 40 hongerige Ryfari members. Klaar om ze te laten zien waar hun plek is in Azeroth
Ryfari ownden ze bigtime! (filmpje)
Voortgang
Ondertussen was Ryfari op Dunemaul een gevestigde orde, werkten samen met andere guilds, het memberaantalbleef stabiel, raiden en PvP, alles werd met volle overgave gedaan.
Nefarian werd gedownd Juni 2006.
Filmpie, foto)
Aan het einde van Molten Core werd er een Guildmeeting georganiseerd. De Guildmeeting was in Beaxum: schieten met echte geweren en pistolen, kampvuur, jajaja. Mensen bleven slapen. Het was mega gezellig. Hier een aantal leden die er toen waren: Tachion, Mokkel, Tzen,Dusk, Baronsergir, Locutis (als lvl 47 daar), Mizuki, Ezhno,Grimson, Thessurna, Ediev, Duckie, Celelse, Gigant, Kcsnake, Reddorian,Belzaphore, Antacus, en nog vele meer. Het vergeten stereosetje dat in de oude schuur stond werd gretig gebruikt, het was een gezellige meeting waar bij het kampvuur de ervaringen RL werden gedeeld. (foto’s? als ze er zijn ? ieder geval een post of zo )
Dit was één van de eerste grote Guildmeetings die Ryfari jaarlijks wel 2 maal houd.
In 2006 kwamen er veel nieuwe members bij en er was een groot verschil tussen de skills van de leden van Ryfari. Het officersteam wisselde van members en raidleaders waren al ruim een jaar al hun vrije tijd in het spel aan stoppen, dit begon zijn tol te eisen.
In Januari 2007 kwam de eerste expansion uit: “The Burning Crusade”. Raidleaders en Coremembers stopten met spelen van WoW. Maar Ryfari bestond niet alleen uit de Coremembers, Ryfari was nu echt een Guild, datmembers stopten deerde Ryfari niet, het Ryfari gevoel en de vibe waren nu echt geworteld in vele Nederlandstalige leden.



“The Burning Crusade”

Op 16 januari 2007 kwam de eerste expansion uit van World of Warcraft. Vele Ryfari members stonden om 00:00 ‘snacht voor een winkel te kou kleumen, gewapend met hun pin pas die als het moest ook voor andere dingen gebruikt kon worden. Niks kon ze weerhouden om ‘snachts met duizenden mensen in te loggen. Quest items vinden was onbegonnen werk, het was zo druk. Maar de nieuwe content, muziek maakte veel al goed. Zag er allemaal prachtig uit.
http://www.youtube.com/watch?v=Lp5XsILypYQ
De eind boss van deze expansion was Illidan, die je pas na lange tijd in “Black Temple” kon downen. Er werden ook twee nieuwe rassen geintroduceerd, Blood elf (horde) en de Draenei (alliance). Nieuwe Battleground “The Eye of the Storm” en Arena werd geintroduceerd.

Real love
Daarbij waren er ook gewoon mooie gebieden zoals Zangramash en Nagrand waar je kon questen, rep grinden en pets zoeken. Hier hebben 2 Ryfari members elkaar beter leren kennen en zijn verliefd geworden op elkaar. Dutchi en Belkaid hebben daar hun eerste stapjes gezet in een relatie waardoor ze nu al 4 jaar samen wonen. Game on!

Doordat er core members gestopt waren met WoW vielen er gaten die niet snel genoeg opgevuld konden worden door de net begonnen Ryfari leden.
In juni/ jullie 2007 verlieten Ezhno Anorian, Archeris, Littlerabit en nog een paar overgebleven core leden Ryfari om hun geluk te beproeven in andere guilds.
Dat was de reden begin Augustus 2007 voor Officers team van Ryfari de Guild master rank via Blizzard over te laten zetten naar Reddorrian. De meeste members hebben dit niet echt bewust meegemaakt maar voor het Officerteam was het een hele drukke stress volle periode. Namen die toen officers waren
Ryfari bleef gewoon 3 maal per week zoals altijd 25 mans raids doen en werden er epic battles gevochten met Magtheridon, Gruuls layer, Karazan, Ssc, Tempest Keep.
(filmpies , screenies hier) “Dit stuk kan nog aangevuld worden hoor”
In het jaar 2008 waren Punica Dessan, Demmo, Sutibu, Fidelis, Locutis, Kcsnake, Reddorian, Lindax, Fideles (Muizeke) ( hier moeten er nog een aantal maar kan nu even niet bedenken) zijn aantal namen die elke week samen de nieuwe Raid bosses aan het bevechten waren. Daarbij waren er ook members zoals Yssup, skylow, Manthara Relfexie Belkaid, Mizugetsu, Dutchi ( namen plz ) die veel al aan het pvpuh waren. Met arena haalden Skylow en Archeris zelfs zo hoge rating dat ze bij de beste 0.5 % van de server hoorde. En voor dit werden ze beloond met de titel Gladiator en een Swift Nether Drake (plaatje)


Lindax nam begin 2008 het Guildmaster schap over van Reddorian. Die er voor koos zich meer to focussen op het Raiden.

Tijdens deze periode bracht Blizzard het Realm transfer in, dit hield in dat je nu een character over kon zetten naar een ander server voor 20 euro. Een paar maanden later kon je je eigen character overzetten naar de Horde kant op Dunemaul dit is een doodsteek geweest voor de server Dunemaul.
Dit was voor aantal leden van Ryfari ook een reden om te stoppen met WoW.
Maar Ryfari was zo groot dat het dit allemaal heeft kunnen behappen, en sterk door ging onder leiding van Dessan en het raidleaden met Punica.
(Foto, screenies) Kcnake clan was een groot deel van Ryfari, de limburgers waren goed aanwezig met hun gezelligheid en dedication om met Ryfari de aangeboden content van Blizzard te downen.

“Wrath of the Lichking”

November 2008 “Wrath of the Lich King” kwam uit, na 2 jaar The Burning Crusade waren we hard toe aan nieuwe content. Wintergrasp was een nieuwe PvP zone waar de Alliance tegen de Horde kon vechten om toegang tot Bosses die zeer aantrekkelijke Pve en PvP loot dropte.
Tijdens deze peroide raide Ryfari met 25 man. Naxxramas, Ulduar, Crusaders Coliseum, en tenslotte Icecrown citadel. Onyxia kwam weer terug naar Azeroth maar dan als lvl 80.
(filmpjes)
Blizzard introduceerde Acvivements, de eerste dagen was de guild chat een spam van achivements. Alles wat je nu in WoW deed kon je wel een achivements geven. Maar de gewilde waren de Pve bosses en Rating halen met Arena, Lore, achivements om Mount te verdienen. Dit werd dan ook door de Ryfari members met volle overgave gedaan.

Er werden door leden van Ryfari Guildmeetings gehouden door het hele land, op de Guild meetings kwamen nu ook oud Ryfari leden het was niet meer alleen WoW gerelateerd. Gezellig bij elkaar komen van mensen met de zelfde interesses. (foto’s, van bij arlien, dessan)

Members zijn Real life zaken gaan doen, zo is er ook een zakelijk netwerk ontstaan met ZCPérs, webdesigners die elkaar ondersteunen.


Begin zomer 2009 werd er door oud leden van Ryfari Ezhno, Arlien, en niet Ryfari leden Impact Jea een nieuwe Guild opgezet genaamd ( den maam hier, screenies). Hier zaten de beste gamers van Dunemaul in, en de core bestond uit oud Ryfari leden. Deze Guild heeft toen in ze korte bestaan in de top 10 gestaan met World First kills.

Ryfari vierde in maart 2010 ze vijfjarig bestaan en 1 maand later werd the Lick king gedownd naar een epische strijd in Icecrown citadel. (Foto’s, Filmpies) Wrath of the Lichking was een heel goed opgezette expansion de quest lines vanaf lvl 70 brachten je al in contact met the Lich King, en om dan samen met de Guild hem te Downen is iets magisch. De zomer van 2010 had Ryfari de Lick king down maar de nieuwe expansion was nog lang niet in zicht. Blizzard maakt het goedkoper om van server te transferen.








“Wrath of the Lichking”
November 2008 “Wrath of the Lich King” kwam uit, na 2 jaar The Burning Crusade waren we hard toe aan nieuwe content. Wintergrasp was een nieuwe PvP zone waar de Alliance tegen de Horde kon vechten om toegang tot Bosses die zeer aantrekkelijke Pve en PvP loot dropte.
Tijdens deze peroide raide Ryfari met 25 man. Naxxramas, Ulduar, Crusaders Coliseum, en tenslotte Icecrown citadel. Onyxia kwam weer terug naar Azeroth maar dan als lvl 80.
(filmpjes)
Blizzard introduceerde Acvivements, de eerste dagen was de guild chat een spam van achivements. Alles wat je nu in WoW deed kon je wel een achivements geven. Maar de gewilde waren de Pve bosses en Rating halen met Arena, Lore, achivements om Mount te verdienen. Dit werd dan ook door de Ryfari members met volle overgave gedaan.

Er werden door leden van Ryfari Guildmeetings gehouden door het hele land, op de Guild meetings kwamen nu ook oud Ryfari leden het was niet meer alleen WoW gerelateerd. Gezellig bij elkaar komen van mensen met de zelfde interesses. (foto’s, van bij arlien, dessan)

Members zijn Real life zaken gaan doen, zo is er ook een zakelijk netwerk ontstaan met ZCPérs, webdesigners die elkaar ondersteunen.


Begin zomer 2009 werd er door oud leden van Ryfari Ezhno, Arlien, en niet Ryfari leden Impact Jea een nieuwe Guild opgezet genaamd ( den maam hier, screenies). Hier zaten de beste gamers van Dunemaul in, en de core bestond uit oud Ryfari leden. Deze Guild heeft toen in ze korte bestaan in de top 10 gestaan met World First kills.

Ryfari vierde in maart 2010 ze vijfjarig bestaan en 1 maand later werd the Lick king gedownd naar een epische strijd in Icecrown citadel. (Foto’s, Filmpies) Wrath of the Lichking was een heel goed opgezette expansion de quest lines vanaf lvl 70 brachten je al in contact met the Lich King, en om dan samen met de Guild hem te Downen is iets magisch. De zomer van 2010 had Ryfari de Lick king down maar de nieuwe expansion was nog lang niet in zicht. Blizzard maakt het goedkoper om van server te transferen.

Geschiedenis van Ryfari

Cataclysm
Dit was aanleiding om voor Dessan en Punica met de meeste core leden van ryfari te transferen naar Frostmane en daar hun geluk te beproeven. Met als gevolg dat Ryfari members op een dag online kwamen en het wel heel erg stil was. Geen Guildmaster en Officers meer online. Dit werd als eerst geconstateerd door Locutis die al jaren een raider was binnen Ryfari en een bekende persoon in de guild. Redelijk in war mode heeft hij contact gezocht met Dessan en geeisd dat de rank van Guild master gegeven moest worden aan een nog actiefe Ryfari member. Dit alles moest snel gebeuren omdat een Guild zonder leiding gedoomd is te sterfen. We konden nog gebruik maken van Teamspeak. Daar is overlegd tussen Locutis, Mizuki, Sjomp, en Dutchi wie het Guildmaster schap op zich moest nemen. Unaniem werd besloten Locutis het te laten doen. Locu nam ze taak serieus en heeft Officers aangesteld Sjomp, Redorian, Kcsnake zei namen de zware taak op zich om Ryfari een goede door start te laten maken. Er werd gesproken met andere Guilds om ze te laten mergen met Ryfari, zo kwam Epic beard man bij Ryfari. En veel leden van andere guilds.
Eind november 2010 werd er een Guild meeting gegeven in Beaxum waar in 2006 ook een meeting werd gehouden. Er werd daar een presentatie gehouden onder het genot van drank, sushi en in de pauze effe lekker schieten met een Shotgun. BaM Er hingen beamers die Ryfari footage lieten zien. (foto’s) Dit alles om de Ryfari members bij elkaar te brengen om in Cataclysm samen er weer tegen aan te gaan.

7 december was de Launge van Cataclysm, door de Guildmeeting was er een gezellige sfeer ontstaan. We hadden in ons raiding team ervaren raiders sommige waren getransferd naar Ryfari omdat een Nederlandstalige Guild toch zo ze voordelen heeft. er werd besloten 10 man te gaan Raiden. Elke dag waren er wel 40 man online die samen die nieuwe content exploreerde You, Ikeasucks, Slash, waren goede aanvulling op het raidings team. (foto’s, plaatjes)
Er werden weer net zoals in 2007 twee teams gemaakt Red en Bleu en je mag raden wie Leader was van team Red. De firelands raid was heel hoog getuned en dat koste veel tijd en energie. Te veel tijd, veel raiders waren Raid moe na Firelands, Dragon Soul liet nog lang op zich wachten. Met als gevolg dat leden helemaal stopte met wow of er voor kozen naar andere server te transferen. Ryfari bleef wel door raiden en Downden Ragnaros october 2011.



De dip die er was aan eind van Wrath of the Lich King was helemaal weg gewerkt. Ryfari werd bekendste Nederlandstalige Guild op Dunemaul. Er was samen horigheids gevoel Ryfari stond voor iets members begonnen dit te vertellen aan Real life gamers vrienden. Er zijn maandelijks gemiddeld wel 5 Guild Apply’s geweest in Cataclysm periode. Er kwamen oud Ryfari leden terug naar Ryfari omdat het gras toch neit altijd groener is bij de buren /wink
Dit gaf de ruimte aan Ryfari members die de gehele expansion vol overgave mee geraid hadden een breaky in te lassen.

De toen zittende Guildmaster Locutis had een stabiel Officers team om zich heen gebouwd, zei hebben Ryfari weer nieuw leven in geblazen en dit zo stabiel gemaakt dat Ryfari alleen maar kan groeien.
November 2011 werd tijdens een Officers meeting besloten dat Locutis ze Guildmaster rank aan Mizuki zal overgeven. Het Officersteam wilde de juiste mensen op de juiste plek zetten om Ryfari klaar te maken voor de toekomst.
1 maand lang werd het geheim gehouden, er werd draaiboek geschreven om de machts overdracht van Locutis naar Mizuki zo leuk gestructueerd en officeel mogelijk te laten gaan.

Bedoeling is dat er hier de filmpjes die daarvan gemaakt zijn. tussen gezet worden.


Dit is nog niet de Final Shyzle Offc........

Geef maar wat er nog bij moet,

Peace


Top 
 Profile Send private message  
Reply with quote  
 Post Posted: Jan 16, 2014 
User avatar
Forum Veteran
Rank: Forum Veteran
Joined: Oct 30, 2012
Posts: 226
Offline
Leuk verhaal Locu, ben voornamelijk benieuwd naar de fotos.


Top 
 Profile Send private message  
Reply with quote  
 Post Posted: Jan 16, 2014 
User avatar
Rising Star
Rank: Rising Star
Joined: Sep 16, 2012
Posts: 162
Offline
Bedoeling is dat er tussen de texten door Filmpies komen van events en Kills, Guild meetings. etc.
Ik ben youtube Filmpies aan het collecten.
Dus als mensen nog wat hebben zet het op Youtube en link het hier......

Dit geld ook voor MOP offc.....

Dan gaan we er wat moois van maken.


Locu


Top 
 Profile Send private message  
Reply with quote  
 Post Posted: Jan 16, 2014 
User avatar
Officer
Rank: Officer
Joined: Dec 27, 2012
Posts: 1007
Offline
Jeetje en ik maar lezen en wachten tot mijn naam ineens tevoorschijn komt, heb geen sterallures hoor, maar blijf altijd hoop houden:)


Top 
 Profile Send private message  
Reply with quote  
 Post Posted: Jan 16, 2014 
User avatar
Forum Ace
Rank: Forum Ace
Joined: Sep 23, 2012
Posts: 370
Offline
Ik sta er wel in :). Het was wel Fydelis, niet Fidelis (die naam had 1 van de officers van de guild van Fidelis op zich genomen). Leuk om mijn naam te zien in de Ryfari Lore!

_________________
Image


Top 
 Profile Send private message  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
 
Reply to topic Post new topic  [ 5 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron